UNIVERSO REVESTECH

Univers Revestech 13

INOVARE CONTINUA

Univers Revestech 26
Revestech este marca cu care grupul Nietos De Miguel Martínez Ramírez pariază pe viitor. Filozofia noastră, bazată în principal pe inovatie, ne-a determinat să dezvoltăm studiul și producția de materiale plastice pentru cele mai diverse sectoare profesionale, inca din 1945, an în care grupul isi începe traiectoria ca producător de textile plastice in Alicante.

SUNTEM FABRICANTI

Univers Revestech 27
In timpul largii noastre traiectorii, am acumulat suficientă experiență pentru a ne transforma astăzi in fabricantii unor sisteme de construcție revoluționare. Cu marca noastră Revestech, am reușit să ne poziționăm ca un partener de încredere pentru arhitecți, ingineri, constructori și instalatori .Am reusit sa solutionam impreuna diversele probleme de hidroizolare,decuplare,drenaj, printr-un pachet de soluții simple, comode, rapide si eficiente.

SISTEME INOVATOARE

Univers Revestech 28
Sistemele noastre ocupă un loc aparte in cadrul pietei. Fibrele de poliester netesute de pe membranele noastre asigură o aderența maxima la adezivul pentru gresie, permițând profesioniștilor să renunțe la turnarea unui strat de sapa in timpul instalării, facand ca impermeabilizarea sa fie la fel de simpla ca si montajul placilor ceramice.

COLABORARI STRATEGICE SI INTERNATIONALE

Univers Revestech 29
Colaborarile de producție constituie unul dintre pilonii afacerii noastre. Există numeroase mărci de prestigiu național și internațional care se bazează pe noi pentru fabricarea membranelor de hidroizolare, reusind astfel că soluțiile noastre inovatoare sa ajunga în multe părți ale lumii.

CALITATE

Univers Revestech 30
Membranele noastre de hidroizolare au marca CE care garantează respectarea legislației obligatorii în ceea ce privește parametrii esențiali. Toate sistemele noastre sunt supuse trasabilității, ceea ce ne permite identificarea și verificarea fiecarui produs de la fabricarea acestuia până la sfârșitul lanțului de comercializare. In acest scop, efectuăm în laborator testele necesare pentru a certifica fiecare dintre produsele noastre.

cercetare continua

Preocuparea noastră pentru regândirea spațiilor ne face sa cercetăm in mod constant pentru a gasi solutii ce pot multiplica posibilitățile proiectelor arhitecturale. Departamentul nostru de cercetare și dezvoltare studiază și testează proiecte noi în laboratorul nostru în mod continuu. De asemenea colaboram cu Departamentul de Chimie al Ua (Universitatea din Alicante) realizand impreuna probe si analize privind produsele noastre.

Univers Revestech 36

formare profesionala

revestech formare profesionala

Este angajamentul nostru cu profesionistii.

Cu o frecvență lunară, organizăm cursuri și seminarii gratuite, prin care oferim amplierea cunoștințelor profesionale, făcând cunoscute sistemele noastre
de hidroizolare. Cursurile se acrediteaza cu o diplomă de instalator omologat Revestech. În plus, desfășurăm seminarii / cursuri tehnice la sediile altor companii sau în colegii tehnice profesionale.